Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σάγιο» βρέθηκε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον επόμενο κύκλο του J2US αποκαλύπτοντας τη συμμετοχή του Σπύρο Μπιμπίλα και μιλώντας για τη μεταξύ τους σχέση.

«Δεν προλαβαίνω να είμαι σκληρός κριτής όταν βλέπω μια παράσταση γιατί σκηνοθετώ την ώρα που βλέπω», δήλωσε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής. Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την παρουσία της Καίτης Γαρμπής στον νέο κύκλο του J2US που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο. «Ελπίζω να παραμείνω στην κριτική επιτροπή του J2US, εκτός κι αν με διώξουν. Νομίζω ότι θα είναι η Καίτη Γαρμπή στον νέο κύκλο, γιατί να μην είναι; Δεν έχω ιδέα για All Star J2US».

Ο Σταμάτης Φασουλής ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τον Σπύρο Μπιμπίλα δεδομένου ότι στο παρελθόν υπήρξε ανάμεσά τους μια παρεξήγηση. Τότε ο Σταμάτης Φασουλής έκανε την αποκάλυψη. «Μια χαρά είναι η σχέση μου με τον κύριο Μπιμπίλα και θα γίνει και καλύτερη τώρα που θα διαγωνιστεί στο J2US», είπε.

Με τη σειρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ήταν πιο συκρατημένος για το ενδεχόμενο συμμετοχής του λέγοντας: «Θα δούμε εάν θα είμαι στο J2US. Τον Σταμάτη Φασουλή δεν τον είδα αλλά η αντιπαράθεση μεταξύ μας έχει λυθεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ