Μια βραδινή εμφάνιση μετά από καιρό έκαναν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, ο βράδυ της Πέμπτης. Η παρουσιάστρια και ο δικηγόρος αποχωρίστηκαν για λίγο τα τρία παιδιά τους, προκειμένουν να αφιερώσουν λίγο χρόνο στη σχέση τους.

Έτσι, αποφάσισαν να δώσουν το “παρών” στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση “Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες“, σε σκηνοθεσία Ρέινα Εσκενάζυ, που είχε επίσημη πρεμιέρα.

Το ζευγάρι, που μετά από δέκα χρόνια γάμου παραμένει ερωτευμένο όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του, απόλαυσε επί σκηνής τους Πέμυ Ζούνη, Αναστάση Ροϊλό, Εριέττα Μανούρη και Κωνσταντίνο Ελματζίογλου, χαρίζοντάς τους το πιο θερμό χειροκρότημα.

Στο τέλος της βραδιάς, μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έσπευσαν να συγχαρούν τους συντελεστές και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Θέμης Σοφός, Πέμη Ζούνη, Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σπύρος Μπιμπίλας, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ντυμένη στα λευκά και μαυρισμένη από τα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού, η οικοδέσποινα του Happy Day στον Alpha έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και μαγνήτισε πάνω της όλα τα φλας.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ