Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός σήμερα συμπληρώνουν 10 χρόνια γάμου.

Η παρουσιάστρια του Alpha και ο δικηγόρος παντρεύτηκαν στις 25 Ιουνίου το 2011 με τα παθιασμένα φιλιά της νύφης στον γαμπρό να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού στις εκπομπές της τότε εποχής.

Με αφορμή, λοιπόν, την επέτειο γάμου τους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μια φωτογραφία που είχαν βγάλει οι δυο τους μετά το τέλος του μυστηρίου, η οποία ήρθε έτσι για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

«Δέκα χρόνια μετά! #25/06/2011 – 25/06/2021 #weddinganniversary #tenyearsafter #together #family», ενώ στη συνέχεια ανήρτησε και μία ακόμα φωτογραφία στα instastories της.

“Στο πρώτο πρώτο ραντεβού με τον Θέμη πιάνουμε την κουβέντα και μου λέει ‘από πού είναι η εκ μητρός καταγωγής σου;’… Τον ακούω και λέω κάποιος μου κάνει πλάκα τώρα, προσπαθεί να δει τις αντιδράσεις μου… Του λέω και εγώ ‘εννοείς από που είναι η μαμά μου;’ και μου λέει ‘ναι’. Λέω από τον Λαγκαδά και συνεχίζει » η εκ πατρός καταγωγής σου;’ λέω ‘από τη Δαύλεια’… Μετά, στην πορεία κατάλαβα ότι έτσι μιλάει και τώρα έχω κολλήσει και εγώ”, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η παρουσιάστρια.

Φωτογραφίες: Instagram/stam_tsimtsili – NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ