Η Σταματίνα Τσίμτσιλή, στηρίζει τον σύζυγό της Θέμη Σοφό με κάθε ευκαιρία. Βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και αυτό έκανε για άλλη μια φορά.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλη βρέθηκε δίπλα στο Θέμη Σοφό, ο οποίος είναι υποψήφιος με τους «Εργατικούς», για τις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

Εκεί δεν ήταν μόνη της αλλά είχε μαζί της, τις δυο τους κόρες και τον γιο τους, την τη Νάγια, Μαίρη και Γιάννη. Στην φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ινσταγραμ, ποζάρουν αγκαλιασμένοι ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Καλή επιτυχία στον πιο έντιμο, άξιο και γενναιόδωρο άνθρωπο που ξέρω! »

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αποκάλυψε αν ήθελε να αναμετρηθεί ξανά με την ενημέρωση.

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γυρίσω σε κάτι αμιγώς ενημερωτικό γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα βάζουμε ταμπέλες αλλά είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό μου. Θα με ενδιέφερε να κάνω μία εκπομπή πιο κοινωνικού περιεχομένου» είπε.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθεί αλλά δεν επηρεάζουν παραπάνω από όσο πρέπει. «Δεν θα στενοχωρηθώ, θα τα βάψω μαύρα και θα πάω σπίτι μου με πλερέζα για τα νούμερα».

Για το κατά πόσο το Happy Day έχει ημερομηνία λήξης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως «από τη μία για μένα είναι μία αγαπημένη συνήθεια και πολλές φορές σκέφτεσαι μήπως να σταματήσω μια εκπομπή, όταν είναι στην κορυφή αλλά από την άλλη λες “γιατί ενώ μία εκπομπή αγαπιέται να τη σταματήσεις;”».

Τα σενάρια που την ήθελαν ενοχλημένη με τον Alpha για το κόψιμο μίας ώρας της εκπομπής της προκειμένου να ενταχθεί η «Super Κατερίνα» στο πρόγραμμα ξεκαθάρισε πως ήταν πέρα για πέρα αναληθή. «Σεβάστηκα το συμβόλαιό μου, δεν γκρίνιαξα, δεν παραπονέθηκα.Όταν ανήκεις σε έναν σταθμό, παίζεις για τη φανέλα».

Στο παρελθόν είχε μιλήσει δημόσια για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες που πέρασε. Ο λόγος ήταν για να δώσει κουράγιο σε άλλες γυναίκες που βρίσκονται στη θέση της. «Μίλησα για τις αποβολές γιατί ήθελα να δώσω κουράγιο στις γυναίκες που βιώνουν αυτή την απώλεια και ήθελα να τους πω δεν είστε μόνες σας, είμαστε πολλές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ