Τις ιδιαίτερες στιγμές της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε γκέι κλαμπ μέσα στο Σαββατοκύριακο, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, Happy Day.

«Την προηγούμενη Δευτέρα σας μιλήσαμε για ένα ζευγάρι που δεν ξέραμε ότι είναι ζευγάρι που μέσα σε ένα κατάμεστο κέντρο στην Άννα Βίσση είδαμε δύο αναγνωρίσιμα άτομα να φιλιούνται. Εμείς δεν το συνεχίσαμε γιατί δεν υπήρχε κάποιο ντοκουμέντο.

Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρέθηκε. Επειδή από την πρώτη στιγμή έχω μιλήσει μαζί της, την ενόχλησε ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος. Η Κατερίνα σύστησε τη Δανάη στον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα. Και την έκανε unfollow.

Mε τον Φίλιππο είχαν μια πολύ σοβαρή σχέση. Ίσως η ενόχλησή της είχε να κάνει με το πώς εκείνη είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά της. Για την Κατερίνα ήταν μια σοβαρή σχέση» είπε η παρουσιάστρια αρχικά.

«Να σας πω το ρεπορτάζ μας; Σε πολύ γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι ήταν η Κατερίνα χθες με την παρέα της και σε άλλη παρέα ήταν ο Φίλιππος. Δικός μας άνθρωπος τους είδε, όπου η Κατερίνα ήταν πολύ χαλαρή. Όταν ενημερώθηκε ότι είναι ο Φίλιππος στο μαγαζί αποχώρησε.

Δεν θέλω να τοποθετηθώ επί της ουσίας γιατί θα αναπαραχθώ και θα ρίξω λάδι στη φωτιά. Καλό είναι να εκτονωθεί η όποια κόντρα και να προχωρούν στη ζωή τους» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνέχεια.

«Για μένα η κοπέλα του φίλου μου θα είναι πάντα η κοπέλα του φίλου μου έστω και πρώην» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βραδιά εξόδου με την Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου και την Ιωάννα Σρόιτερ

Ναταλία Γερμανού για Κατερίνα Καινούργιου: «Σε χειροκροτώ για την απάντηση αυτή. Αριστουργηματική!»

Οι λαμπερές εμφανίσεις στην κοπή της πίτας του Alpha!

Κατερίνα Καινούργιου: Περιγράφει την εμπειρία της στην εξέταση μαγνητικής μαστογραφίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ