Στην Πάρο συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της με την οικογένειά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha που επισκέοτεται τα τελευταία χρόνια το νησί του Αιγαίου, δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές της μέσα από τα social media. Αυτήν τη φορά μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στις Λεύκες Πάρου μαζί με την Ιωάννα Σρόιτερ.

«Μια βόλτα στο γραφικό χωριό Λεύκες με τους υπέροχους και φιλόξενους ανθρώπους, τα ταβερνάκια και τα παραδοσιακά καφενεία με τα παραδοσιακά γλυκά είναι η απόδειξη ότι υπάρχει και μια διαφορετική Πάρος. Πιο ήσυχη αλλά εξίσου γραφική και αυθεντική», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στο γραφικό χωριουδάκι του νησιού μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε και την κυρία Μαρία που έχει αναλάβει το καφενείο εδώ και πολλά χρόνια.

Στην εκδρομή στις Λέυκες δεν ήταν φυσικά μόνη αφού μαζί της βρέθηκαν τα παιδιά της και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, αλλά και οι καλοί της φίλοι. Ο Αντώνης με την Ιωάννα Σρόιτερ και τις κόρες τους, η Λίλα Κουντουριώτη και η Μαίρη Παλιαλέξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ