Στον λαμπερό γάμο του Ρωμανού Ροδόπουλου και της Μαργαρίτας Βλάσση βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τον Θέμη Σοφό και η Ιωάννα Σρόιτερ με τον σύζυγό της Αντώνη Σρόϊτερ. Στον γάμο οι καλεσμένοι ξεπερνούσαν τους 300 από τον επιχειρηματικό, εφοπλιστικό και δικηγορικό χώρο.

Ο Ρωμανός Ροδόπουλος είναι αντιπρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και επικεφαλής της Ναυτικής Ακαδημίας και η Μαργαρίτα Βλάσση, νομικός της δικηγορικής εταιρίας Vlassis & Associates Law Firm, που ίδρυσε ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Βλάσσης.

Η Ιωάννα Σρόιτερ, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον γάμο του Ρωμανού Ροδόπουλου και της Μαργαρίτας Βλάσση.

Στη γαμήλια δεξίωση που δόθηκε στους κήπους της έπαυλης της οικογένειας Κωνσταντίνου και Καλλιόπης Ροδοπούλου στα βόρεια προάστια και τραγούδησαν ο Αντώνης Ρέμος και οι Μέλιsses.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία γνωρίζεται οικογενειακώς με την οικογένεια του γαμπρού επέλεξε να φορέσει στον γάμο που βρέθηκε καλεσμένη ένα maxi μοβ φόρεμα, δημιουργία της Celia Kritharioti.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ