Μιλώντας στην εκπομπή Ηappy day την Παρασκευή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει μια εξήγηση. Η παρουσιάστρια δήλωσε πως το βράδυ της Πέμπτης συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου σε ένα event του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ. Οι δύο γυναίκες μίλησαν για το βίντεο το οποίο ανέβασε ο Πάνος Μουζουράκης, μέσα από το οποίο καλούσε τα ΜΜΕ να μην καλύψουν τον επερχόμενο γάμο του.

«Μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο κόστος για μια αποστολή»

Ο τραγουδιστής θα παντρευτεί την αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη στην Αίγινα το Σάββατο. Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Χθες προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις εάν πρέπει να στείλουμε αποστολή ή όχι. Εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μία εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο κόστος για μια αποστολή».

«Και λέω: εντάξει βρε Μαίρη μου, δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες; Χθες λοιπόν συναντήθηκα με την Καινούργιου σε ένα dinner και της λέω: εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο; Μου λέει: κοίτα, πιστεύω ότι ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει τους δημοσιογράφους ή που θα τους έδιωχνε. Μου λέει: εγώ θα στείλω. Και της λέω: συγγνώμη, εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις; Άκουσα και τη Μελέτη που είπε ότι θα στείλει κι αυτή και θα είναι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας και ο άλλος κι εμείς που έχουμε πληρώσει δεν θα έχουμε το θέμα; Και με τέσσερα ψηφία το ποσό», τόνισε, για να καταλήξει.

Με αυτόν τον τρόπο η παρουσιάστρια θέλησε να διευκρινίσει πως η εκπομπή έχει ήδη πληρώσει τα έξοδα της δημοσιογραφικής κάλυψης για τον γάμο του καλλιτέχνη με την έγκυο σύντροφό του Μαριλού Κόζαρη. Το ιερό μυστήριο θα γίνει στην Αίγινα, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι.

Να θυμίσουμε πως ένα αιχμηρό βίντεο προβλήθηκε η εκπομπή Ηappy Day της Πέμπτης. Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε μπροστά σε μια κάμερα απαγγέλοντας την επιθυμία του για τον επερχόμενο γάμο του. Αφού δήλωσε την απογοήτευσή του με τον τρόπο που τα media δημοσιοποίησαν την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Μαριλού Κόζαρη, αλλά και για τον γάμο τους αυτό το Σάββατο..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ