Οι τηλεοπτικές κάμερες πέτυχαν την Ελένη Φουρέιρα σε μία πολύ σπάνια έξοδο εδώ και μήνες και μάλιστα σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η τραγουδίστρια κράτησε χαμηλό προφίλ ενώ συζητούσε με την παρέα της στο τραπέζι.

Η ίδια φάνηκε να ενοχλείται από τις κάμερες. Με τις φήμες για εγκυμοσύνη να φουντώνουν, η τραγουδίστρια δείχνει ξεκάθαρα πως δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση.

Θυμίζουμε πως οι φήμες που τη θέλουν έγκυο στο πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία προέκυψαν μετά την αναβολή των προγραμματισμένων εμφανίσεών της για το φετινό καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει απαντήσει σε αυτή τη φημολογία, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα σενάρια.

Όσο αφορά στη βραδινή της έξοδο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σημείωσαν πόσο πολύ έχει ομορφύνει, με την παρουσιάστρια να σημειώνει πως «είδαμε την Ελένη μετά από πάρα πολύ καιρό. Και είναι και καθιστή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Τρώει με την παρέα της στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου. Είναι μια κούκλα, πολύ όμορφη. Φαίνεται πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. Για να δούμε τι ωραίο συμβαίνει στη ζωή της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ