Μετά το φινάλε της εκπομπής Happy Day, η κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» συνάντησε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία αναφέρθηκε στη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε φινάλε την Παρασκευή 5 Ιουλίου αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές και έδωσε ραντεβού τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

«Για μένα το σημαντικό όταν φτάνεις στο τέλος μιας τηλεοπτικής σεζόν, είναι να κρατάς τα καλά. Υπήρξαν και οι δύσκολες στιγμές, υπήρξαν και οι ανακατατάξεις και οι διακυμάνσεις. Είναι ανθρώπινο αυτό. Μια ζωντανή εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Επειδή όμως είμαι από τη φύση μου ένας αισιόδοξος άνθρωπος βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανάρτηση μετά το φινάλε της εκπομπής – «Οι ομάδες κάνουν τη διαφορά»

Να ξεκουραστούμε, να έχουμε ηρεμία και εύχομαι από Σεπτέμβρη να γυρίσουμε χαρούμενοι, με γεμάτες μπαταρίες και έτοιμοι για μια καινούργια τηλεοπτική σεζόν χωρίς ακρότητες, χωρίς εντάσεις. Εγώ ζω λίγο στο ροζ κόσμο μου που τα βλέπει όλα ρόδινα. Δυστυχώς υπάρχει πολλή αυτοαναφορικότητα, όχι μόνο στην τηλεόραση. Όλοι είναι επί παντώς επιστητού σε όλους τους χώρους και γενικώς υπάρχει μια ένταση και μια τοξικότητα. Εύχομαι αυτό να μην ισχύσει και στην επόμενη σεζόν».

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ρομαντική φωτογραφία με τον Θέμη Σοφό στη θάλασσα με αφορμή τα γενέθλιά του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ