Τα μουσικά βραβεία του καναλιού Mad πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη με χιλιάδες κόσμο στo Κλειστό Γήπεδο του Tae Kwon Do. Το παρών στη γιορτή της μουσικής έδωσαν πολλοί celebrities, με τα εκκεντρικά looks να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ιδιαίτερη εντύπωση μάλιστα έκανε η εμφάνιση που επέλεξε ο Σπύρος Νικολαΐδης. Ο ηθοποιός του σήριαλ «Η γη της ελιάς» επέλεξε ένα ροκ look. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε μια αμάνικη μπλούζα AC DC με μαύρο τζιν και γυαλιά ηλίου.

Μάλιστα ολοκλήρωσε το look με πολλά δαχτυλίδια αλλά κι ένα μανικιούρ σε μαύρους τόνους. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν πως το ένα του νύχι ήταν βαμμένο στα χρώματα του Pride.

Η σημαία των ΛΟΑΤKI ή σημαία του ουράνιου τόξου, κάποιες φορές αναφερόμενη και ως σημαία της υπερηφάνειας, χρησιμοποιείται ως σύμβολο της ΛΟΑΤKI κοινότητας.

Μάλιστα, τα πολλά χρώματα συμβολίζουν τη διαφορετικότητα.

Θυμίζουμε πως στις 10 Ιουνίου ο ηθοποιός βίωσε μια μεγάλη απώλεια. Ο Σπύρος Νικολαΐδης έχασε τη μητέρα του από καρκίνο με τον οποίο έδινε μάχη εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί απότομα τις τελευταίες ημέρες. Ο ίδιος, μάλιστα, διέκοψε τα τελευταία γυρίσματα για τη «Η γη της ελιάς» για να είναι στο πλευρό της, της τελευταίες ώρες.

Μάλιστα ο έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του. «Μαμάκα μου. Θέλω να ξέρεις πως θα είμαι καλά και σου υπόσχομαι ότι δεν θα χάσω ποτέ το χαμόγελο μου που πάντα μου έλεγες να έχω! Δεν έφυγες, θα ζεις πάντα μέσα από εμένα κι εγώ μέσα από την ανυπέρβλητη αγάπη και στοργή που μου έχεις δώσει τόσα χρόνια.. Που μόνο μια μάνα μπορεί να καταλάβει…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ