Η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε πρόσφατα στον Σπύρο Μαρτίκα και τα σχόλια που είχε κάνει για την ίδια και τον Άρη Σοϊλέδη, ότι θα πάρουν βίλα στη Γλυφάδα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο παίκτης του Survivor All Star διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα.

«Απ’ ότι ξέρω ο ίδιος διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα, λίγο έξω από την Αθήνα. Μακάρι να είχαμε όλοι, δεν ξέρω γιατί είπε για εμένα» ανέφερε συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day.

Η αδελφή του Σπύρου Μαρτίκα, Θεοδώρα, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου» και απάντησε για τη βίλα, ενώ αποκάλυψε ότι έστειλε μήνυμα στη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό. 

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι μηνύσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τον αδελφό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με αυτό. Όσον αφορά το σπίτι μας, το έχουμε 40 χρόνια και πριν 15 χρόνια κάναμε μια ανακαίνιση.

Συγκεκριμένα έχει τρία δωμάτια και όχι 10, αλλά ούτε γι’ αυτό πρόκειται να απολογηθώ δεν θέλω να δώσω παραπάνω πάτημα στα σχόλια. Έστειλα και μήνυμα στην ίδια την Μαρία Αντωνά γιατί δεν βλέπω τηλεόραση και αντιδρώ κατευθείαν σε αυτόν που λέει κάτι για εμάς και δεν ισχύει», είπε η αδελφή του Σπύρου Μαρτίκα, Θεοδώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ