Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας πριν από λίγες μέρες για τις ανάγκες του ρόλου του στην νέα ταινία «Κλαδί στη φωτιά». Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ και αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός συμμετέχει στο πολιτικό και αστυνομικό θρίλερ του Κώστα Μουρατίδη και της Γενοβέφας Κτενίδου και αναμένεται να μας εντυπωσιάσει.

Ωστόσο, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως στα χρόνια της μακράς πορείας του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση έχει κάνει πολλές ακόμη μεταμορφώσεις.

Άνθρωπος που τολμά και πρωτοπόρος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως πριν από 13 χρόνια είχε κάνει μια απίστευτη μεταμόρφωση σε «Κρουέλα ντε Βιλ».

Ο γνωστός ηθοποιός δεν είχε μεταμορφωθεί στη διάσημη «κακιά» του Disney για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, αλλά για να εμφανιστεί στην Εβδομάδα Μόδας για τον οίκο Nikos Takis.

«Για να θυμόμαστε και τις αναπάντεχες μεταμορφώσεις μου, πριν από 13 χρόνια στην εβδομάδα μόδας, τότε που είχε αίγλη ακόμα, ως Κρουέλα ντε Βιλ στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας Nikos Takis. Και η προετοιμασία κράτησε ώρες», ανέφερε στην ανάρτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ