Η Μαίρη Χρονοπούλου, εκτός από σπουδαία ηθοποιός, υπήρξε και μία από τις ομορφότερες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, αντιμετώπισε κάποια σοβαρά προβλήματα με την υγεία της, για τα οποία έχει μιλήσει πολλές φορές. Πλέον, όμως, είναι πολύ καλύτερα και αυτό φάνηκε στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η ίδια είχε δηλώσει στην εφημερίδα “Secret” για την κατάσταση της υγείας της: “Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι μια χαρά. Κάνω φυσικοθεραπείες. Με ανέλαβαν κάτι γιατροί του ιατρικού κέντρου, ο νευρολόγος Γ. Παπανδρέου και οι ορθοπεδικοί κ. Νικολάου και κ. Μπουσγάς, αλλά και ο πνευμονολόγος Μιχάλης Σιμιατάκης. Μπορώ πλέον να σηκώνομαι, να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα. Αυτός που πραγματικά με σήκωσε ήταν ο φυσιοθεραπευτής μου, ο κύριος Κώστας Γλάρος…“.

Το βράδυ της Κυριακής, η Μαίρη Χρονοπούλου έδωσε το “παρών” στο Θέατρο Άλσος και παρακολούθησε από τις πρώτες θέσεις την παράσταση “Πάμε γι άλλα!” του Τάκη Ζαχαράτου με guest star την Άντζελα Δημητρίου.

Όταν, λοιπόν, ο showman ανέβηκε στη σκηνή και είδε από κάτω την Μαίρη Χρονοπούλου, έτρεξε κοντά της για να την χαιρετήσει και να την ευχαριστήσει που τον τίμησε με την παρουσία της. Εκείνη, τότε, τον έσφιξε μέσα στην αγκαλιά της και στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει ένα τραγούδι, με το κοινό να την αποθεώνει.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ