Ο Σωτήρης Λαμάι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Οδός Ζαρίφη 2» και μίλησε για το Survivor αλλά και για την καθημερινότητα με τον γιο του.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης ανέφερε αρχικά ότι: «Εκτός από επιχειρηματίας πλέον κάνω καριέρα και στο Tiktok. Είναι μια εφαρμογή που μπορείς να πάρεις τεράστια αγάπη από τον κόσμο, αν μου το έλεγες πριν οχτώ μήνες δεν θα το πίστευα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο από την ημέρα που βγήκα από το Survivor για την αγάπη που παίρνω. Ταυτίστηκαν παρά πολλοί μαζί μου, με το να είσαι άνθρωπος. Εγώ ήμουν αυθεντικός έτσι είμαι και έτσι λειτουργώ.

Το Survivor το βλέπω αλλά το βλέπω λίγο πλέον με τις δουλειές. Θεωρώ μεγάλο λάθος που δεν υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Βάζεις πέντε παιδάκια και τους οργανώνουν όλους για την εκπομπή σου και κάνουν κουμάντο για το ποιος θα είναι μέσα και έξω. Όποτε κάθε βδομάδα γίνεται πιο φτωχή η εκπομπή.

Πλέον είναι πολύ πιο διαβασμένοι όλοι οι παίκτες, έχει τεράστια τακτική και παρά πολλά χρήματα. Θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν, μιλάμε για ακραία ποσά. Είναι νωρίς για να πω ποιον βλέπω νικητή αλλά θεωρώ ότι θα είναι Μαχητής. Εύχομαι να είναι ο Γιάννης Περπατάρης. Είναι ένα παιδί που είναι ο πιο αυθεντικός και είναι και παιδαράς. Αν μου έλεγες ποιος το αξίζει για να προχωρήσει παραπέρα είναι η Δώρα, έχει δώσει την ψυχή της».

Ο Σωτήρης Λαμάι ανέφερε και για το παιδί του ότι: «Δύο μέρες μετά αφού γύρισα από το Survivor έπρεπε κάπου να πάω μια μονοήμερη και το βράδυ έλειπα, ο γιος μου έλεγε στην μητέρα του “πού είναι ο μπαμπάς;”. Νόμιζε ότι έφυγα πάλι. Όταν γύρισα μου άνοιξε την πόρτα και πήγε και κρύφτηκε στο δωμάτιο. Έχω μεγάλη αγάπη για τον γιο μου αλλά τον αγώνα τον περνάει η μαμά του, εγώ τρέχω με τις υποχρεώσεις».

Διαβάστε επίσης: Σωτήρης Λαμάι: «Έχω δεχθεί μέγα ρατσισμό. Νιώθαμε ότι είμαστε εξωγήινοι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ