Η σύζυγος του Σον ΠενΛέιλα Τζορτζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από σχεδόν έναν χρόνο γάμου τον περασμένο Οκτώβρη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, το διαζύγιο προχωράει κανονικά και ο ηθοποιός φρόντισε να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Ο 61χρονος Σον Πεν και η Τζορτζ, ήταν ζευγάρι από το 2016 και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2020, ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις την περίοδο των Χριστουγέννων έκαναν τον περίγυρό τους να ελπίζει σε μία επανασύνδεση. Ο 61χρονος ηθοποιός ταξίδεψε στη γενέτειρα της αγαπημένης του, την Αυστραλία, προκειμένου να περάσουν μαζί τις γιορτές, η κατάσταση μεταξύ τους όμως δεν έχει αλλάξει.

Εκτός από τα 950 δολάρια την ώρα, που λαμβάνει ο προσωπικός τους δικαστής, Σκοτ Γκόρντον για να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες σχετικά με το διαζύγιο, ο Σον Πεν του παραχωρεί ένα ακόμα σημαντικό ποσό, σύμφωνα με τα έγγραφα που προσκόμισε ο ίδιος στο δικαστήριο του Λος Άντζελες και ουσιαστικά, δεσμεύουν τον εν λόγω δικαστή να χειριστεί εξ’ ολοκλήρου την υπόθεση μέχρι να εκδοθεί το διαζύγιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σον Πεν χώρισε από τη Σαρλίζ Θερόν τον Ιούνιο του 2015. Νωρίτερα, ήταν παντρεμένος με τον Ρόμπιν Ράιτ από το 1996 έως το 2010 και τη Μαντόνα από το 1985 έως το 1989.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ