Ο γνωστός ράπερ Fedez και σύζυγος της διάσημης Ιταλίδας Κιάρα Φεράνι, έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του μέσα από τα stories του στο Instagram, θέλοντας έτσι να δώσει ένα τέλος στις φήμες και τα δημοσιεύματα ότι η σχέση του με την Κιάρα Φεράνι περνά κρίση.

Ο γνωστός τραγουδιστής που είχε εξαφανιστεί τόσο από κοινωνικές εκδηλώσεις όσο και από τα social media αλλά και την εκπομπή «LOL3» που παρουσιάζει, αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο τι πραγματικά συνέβη. «Επειδή γράφουν πολλά ψέματα για μένα και για την οικογένειά μου, αποφάσισα -και έτσι είναι το σωστό -να σας πω εγώ τι πραγματικά έχει συμβεί τους δυο τελευταίους μήνες» είπε μεταξύ άλλων.

Να σημειώσουμε ότι ο ιταλικός τύπος είχε κάνει λόγο για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού με αφορμή την απουσία του Fedez, τόσο από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου όσο και από ένα παιδικό πάρτι στο οποίο η Κιάρα εμφανίστηκε μόνη της.

Τα αντικαταθλιπτικά μετά τον καρκίνο και οι παρενέργειες

Ο Fedez ιδιαίτερα συγκινημένος αποκάλυψε στα 14 εκατομμύρια followers του ότι όλα ξεκίνησαν από τον καρκίνο στο πάγκρεας τον Μάρτιο του 2022 από τον οποίο απαλλάχθηκε με μια πετυχημένη εγχείριση. Ωστόσο τα αντικαταθλιπτικά χάπια που του χορήγησαν οι γιατροί από τον περασμένο Ιανουάριο, ήταν πολύ δυνατά και του δημιούργησαν μεγάλες παρενέργειες. «Έφτασα στο σημείο να έχω τικ στο στόμα και να μην μπορώ να μιλήσω» ανέφερε ο τραγουδιστής σοκάροντας του θαυμαστές του. Ταυτόχρονα εξήγησε ότι η απουσία του δεν οφείλεται σε κρίση στη σχέση με την σύζυγό του αλλά καθαρά στα προβλήματα υγείας. Ο Fedez, αποκάλυψε ακόμα ότι προσπαθώντας να κόψει τα αντικαταθλιπτικά του δημιουργήθηκαν άλλα προβλήματα υγείας όπως σπασμοί στα πόδια που τον εμπόδιζαν να περπατήσει για μέρες αλλά και ζάλη, πονοκέφαλος και ναυτία. «’Εχασα 5 κιλά σε 4 ημέρες».

Πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας του

Ο σύζυγος της Κιάρα Φεράνι, διευκρίνισε ότι είναι καλύτερα πλέον στην υγεία του αλλά όχι 100% καλά. «’Εχω ζαλάδες και με πιάνει κρύος ιδρώτας, αλλά μέρα με την μέρα, βελτιώνομαι» ανέφερε.

To συγκινητικό μήνυμα στη σύζυγό του Κιάρα Φεράνι

«Όταν κάτι τραυματικό συμβαίνει στη ζωή (όπως μια σοβαρή ασθένεια ή μεγάλο πένθος) φρόντισε την ψυχική και συναισθηματική σου υγεία και μην παραμελείς τα συναισθήματα σου και εκείνα των ανθρώπων δίπλα σου». έγραψε ο τραγουδιστής κάτω από μια φωτογραφία με το χέρι της Κιάρα να σφίγγει το δικό του. Στα stories του είχε περιγράψει ότι η Κιάρα στάθηκε στο πλευρό του όλο αυτό τον καιρό της ασθένειάς του και φρόντιζε όχι μόνο εκείνον αλλά και τα δυο παιδιά τους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ