Η Σοφία Βόσσου χαμογελά ξανά μετά τα δύσκολα!

Η τραγουδίστρια είναι καλά στην υγεία της και, μάλιστα, κυκλοφόρησε πρόσφατα νέο τραγούδι, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει η ίδια. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό, αφού προέβη και σε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, που την ανανέωσε. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να αποχωριστεί το φούξια χρώμα από τα μαλλιά της και να γίνει πάλι μελαχρινή.

Η αποκάλυψη του νέου της look έγινε μέσα από το Facebook του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, ο οποίος δημοσίευσε μία selfie που έβγαλαν οι δυο τους μετά το τέλος της κουβέντας που έκαναν για το “ΣουΚου Family” του ΣΚΑΪ.

«Η αγαπημένη μας Σοφία είναι πολύ καλά! Τηλεοπτικά είναι μια μεγάλη αποκλειστικότητα να έχεις την πρώτη της συνέντευξη μετά απο την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της. Στέκομαι όμως στο πιο προσωπικό επίπεδο, γιατί πέραν από “αποκλειστικότητες”, το σημαντικότερο για μένα είναι η χαρά, η συγκίνηση και η επισφράγιση μιας 35χρονης φιλίας, το γεγονός ότι επέλεξε να μιλήσει σε μένα, μετά από αυτήν την συγκλονιστική στιγμή της ζωής της. Την ευχαριστώ απο καρδιάς», έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε γίνει γνωστό πως η Σοφία Βόσσου εισήχθη σε νοσοκομείο, έχοντας να αντιμετωπίσει μία επιπλοκή από προϋπάρχον χειρουργείο στο στομάχι της.

Λίγα 2ωρα μετά το εξιτήριό της, ωστόσο, οι γιατροί είχαν κρίνει πώς η τραγουδίστρια έπρεπε να συνεχίσει ενδονοσοκομειακά τη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται, προκειμένου να αντεπεξέλθει ο οργανισμός της στη δύσκολη περιπέτεια της υγεία της.

Μάλιστα, αφότου είχε επιστρέψει στο σπίτι της, εμφανώς καταβεβλημένη και ταλαιπωρημένη, η Σοφία Βόσσου είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους της είχαν στείλει μηνύματα συμπαράστασης κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

«Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έκανε ένα χειρουργείο στο στομάχι, στο οποίο όμως υπήρξε μια επιπλοκή που συνηθίζεται βέβαια, και έπρεπε να ξαναμπεί για να μπορέσει να διορθωθεί αυτό που έχει γίνει στο πρώτο χειρουργείο. Είναι καλά στην υγεία της, δόξα τω Θεώ. Δεν συντρέχει πραγματικά κανένας λόγος ανησυχίας Βρίσκομαι εγώ κοντά της γιατί λόγω του κορονοϊού είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», είχε δηλώσει τότε η κόρη της, Ερασμία Μάνου, στην κάμερα του Happy Day.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ