Ο Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζει περιοδεία με την παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, στην οποία συμπρωταγωνιστεί η Σοφία Βογιατζάκη. H ηθοποιός έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Τρίτη.

«Είναι υπέροχος όπως δουλεύει με τους ηθοποιούς»

Η ηθοποιός μίλησε για τη νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη: «Με πήρε τηλέφωνο να συνεργαστούμε. Εμένα η χαρά και η τιμή είναι μεγάλη γιατί είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω από 10 χρόνων και έχω φτάσει 52 και εξακολουθώ να τον λατρεύω. Τον θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού θεάτρου και είμαι πολύ πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά. Ξεκινάμε από 24 Ιουνίου από Σαλαμίνα και θα παίξουμε σε όλη την Ελλάδα… Τώρα που είμαι στις πρόβες και τον ακούω και τον βλέπω και ο τρόπος που μιλάει είναι μαγικός. Είναι μαγικός όταν μιλάει για θέατρο, όταν σκηνοθετεί. Είναι υπέροχος όπως δουλεύει με τους ηθοποιούς. Κάθομαι και τσιμπιέμαι στιγμές στιγμές και λέω: “Το ζω”».

«Δεν μας βγάζουν όλοι οι άνθρωποι τον καλύτερό μας εαυτό».

Και η Σοφία Βογιατζάκη συνέχισε: Δεν έχω καμία δεύτερη σκέψη για τους ανθρώπους στη ζωή μου, εάν δεν τους γνωρίσω εγώ η ίδια προσωπικά και σχηματίσω δική μου γνώμη και άποψη. Δεν με επηρεάζουν οι γνώμες των άλλων, γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε τα πάντα εν δυνάμει. Δεν μας βγάζουν όλοι οι άνθρωποι τον καλύτερό μας εαυτό».

Και κατέληξε: «Πιστεύω πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτή τη δουλειά. Και η προηγούμενη παράσταση του Γιώργου Κιμούλη ήταν sold out, Ο κόσμος δεν ασχολείται με όλα αυτά. Εμείς ασχολούμαστε και οι δημοσιογράφοι. Εννοώ πως ο χειρισμός από τις εκπομπές είναι στιγμές στιγμές πολύ κακός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ