Η Σοφία Μουτίδου στο τελευταίο της βίντεο στο κανάλι της στο Youtube καταπιάνεται με διάφορα θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα, ξεκινώντας από το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα, αλλά και τη συζήτηση για πρότυπα υγείας. Τέλος η Σοφία Μουτίδου καταπιάνεται με το ελληνικό Twitter για το οποίο αναρωτιέμαι αν πρόκειται για κάποια Εκκλησία του Δήμου ή για δικαστήριο.

«Πρόκειται για κάποια εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλιαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Τι είναι το Twitter; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα».

Ποιοι είναι αυτοί που θα αποθεώσουν την Παπαρίζου επειδή πήρε των ομματιών της έφυγε από την ξεφτίλα που συνέβη, ενώ έναν χρόνο πριν έλεγαν στην Eurovision τη σήκωνε ένας και τώρα τη σηκώνουν δύο; Ποιοι είναι αυτοί; Ευτυχώς που δεν έχει κάποια εκτελεστική εξουσία το Twitter γιατί θα είχαν παλαβώσει οι δυνάμεις της αστυνομίας να βγάζουν και να βάζουν άτομα.

Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους; Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιόν; Και να πάρουν το μέρος ποιων ρε πιλάφια ακατέργαστα. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας αν γουστάρουμε κάτι ή όχι; Βλέπουμε τι είναι trend; Τι είναι τάση;», σχολίασε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου για το Twitter.

Οι απαντήσεις από τους χρήστες του Twitter στη Σοφία Μουτίδου ήταν άμεσες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ