Με ένα τρυφερό μήνυμα μέσα από τα social media η Σοφία Μαριόλα αποκαλύπτει το παρασκήνιο της απόφασής της να παντρευτεί τον Στράτο Τζώρτζογλου. Η σχέση του ζευγαριού ήταν καρμική και έφθασε στα σκαλιά της εκκλησίας και σε ένα παραδοσιακό γάμο που έγινε το καλοκαίρι του 2019 στα Χανιά με κουμπάρα τη Βάνα Μπάρμπα. Και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα είναι παντρεμένοι τα δυο τελευταία χρόνια, αλλά η απόφασή του γάμου τους πάρθηκε το 2017 στις 19 Ιουλίου, ενώ βρίσκονταν διακοπές. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Σοφία με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως ανέφερε μάλιστα, η χθεσινή μέρα ήταν κάτι σαν επέτειος για το ζευγάρι.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μαριόλα:

«Πριν από 4 χρόνια στις πρώτες μας διακοπές του ήρθε μια τρελή ιδέα… να παντρευτούμε!! Από εκείνη την ημέρα ευγνωμονώ τον Θεό που μου τον έστειλε, που μου άλλαξε τη ζωή και είναι υπεύθυνος για το ασταμάτητο χαμόγελο μου. Ανυπομονώ κάθε πρωί να τον δω, να πιούμε μαζί τον καφέ, να φάμε μαζί το μεσημεριανό και το βράδυ να έχω ραντεβού μαζί του, να μιλάει, να με κοιτάει και να λιώνω.

Σε λατρεύω κάθε μέρα πιο πολύ! Ζήστε χωρίς να σκέφτεστε αν, τι, και πώς, τι θα πει ο κόσμος, χωρίς να φοβάστε και πείτε ένα μεγάλο ναι στις προκλήσεις της ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά.