Τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο έχει βρεθεί το εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην Acun Media, με τη Σοφία Μαργαρίτη να βγαίνει το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και να καταθέτει τη δική της εμπειρία από την παραγωγή του Survivor.

«Δεν απορώ με την κατάσταση που βίωσε η Ασημίνα, γιατί κι εγώ τα ίδια πέρασα. Μία εβδομάδα σε αυτό το δωμάτιο του ξενοδοχείου είχα έναν άνδρα υπάλληλο της παραγωγής, που δεν με άφηνε να βγω ούτε μέχρι το μπαλκόνι.

Ούσα τραυματισμένη, μέχρι να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή μου, να παιχτεί το επεισόδιο και ενώ προσπαθούσαν τις πρώτες τρεις μέρες να με μεταπείσουν με διάφορους τρόπους που δεν θέλω να αναφερθώ… είχα φύλακα. Δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά στο συμβόλαιο, δεν είχε οριστεί και δεν μου το είπε κανείς.

Μου έφεραν έναν άνθρωπο της παραγωγής που δεν γνώριζα και μου τον… φόρτωσαν για μια βδομάδα. Δεν είχα ούτε ταξιδιωτικά έγγραφα, ούτε χρήματα, ούτε κινητό και με το πόδι στον γύψο πού μπορούσα να πάω; Καταλαβαίνετε πόσο καταπιεστικό και απαξιωτικό είναι για την προσωπικότητά σου.

Παραπονέθηκα για πολλά πράγματα στην παραγωγή. Ήθελα να μάθω τι έγινε με τις ακτινογραφίες που έβγαλα, που ποτέ δεν μου έδωσαν… ήθελα να μάθω τι συμβαίνει με το πόδι, που ποτέ δεν μου είπαν. Έπρεπε να γυρίσω στην Ελλάδα, να κάνω το χειρουργείο για να μάθω τι έγινε. Ακόμα ταλαιπωρούμαι, έχω ακόμα δύο χειρουργεία και περιλαμβάνονται όλα αυτά στην αγωγή που έχουμε καταθέσει.

Η παραγωγή το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να στέλνει εξώδικα και δελτία Τύπου και να ισχυρίζεται ότι είναι η πιο τέλεια παραγωγή στον κόσμο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως. Αν συνέβησαν όντως αυτά που λέει η Ασημίνα και είχε έναν άνθρωπο στο δωμάτιο, πώς να κοιμηθείς το βράδυ; Πώς να λειτουργήσεις φυσιολογικά;», δήλωσε η Σοφία Μαργαρίτη.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ