Η Σοφία Δανέζη μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι #Yes» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμμετοχή της στο Big Brother αλλά και στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε πως έβγαλε νέο τραγούδι «Δυο μάτια» το οποίο πάει αρκετά καλά αλλά και:

«Το Big Brother ήταν μια μεγάλη εμπειρία, δεν θα την ξανά έκανα και πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο ο οποίος με σταματάει και μου μιλάει. Το ριάλιτι με ωρίμασε ως προσωπικότητα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ξανά δήλωνα συμμετοχή γιατί ήταν μια σκέψη που μου ήρθε εντελώς ξαφνικά και έχω να θυμάμαι μόνο τα καλά. Έχω κρατήσει επικοινωνία με την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και τον Θέμη Κανέλλο. Στο Big Brother έδειχναν πράγματα που δεν ήμασταν, κοπτοραπτική έκαναν στο μοντάζ. Καλά έκαναν γιατί είχαμε υπογράψει για αυτό απλά στενοχωριόντουσαν οι δικοί μου άνθρωποι».

Για την Άννα – Μαρία Ψυχαράκη

Η Σοφία Δανέζη ήταν φιναλίστ στο ριάλιτι μαζί με την Άννα – Μαρία Ψυχαράκη η οποία ήταν εκείνη που τελικά κέρδισε. Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά για εκείνη.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η πρώην παίκτρια του Big Brother αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο καθώς υπήρχαν φήμες πως οι δυο τους είχαν κάποιες διαφορές μετά το παιχνίδι: «Δεν έχω καμία διαφορά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, δεν μου χρωστάει και δεν του χρωστάω και άρα δεν θα με ενδιέφερε να του μιλήσω. Δεν με νοιάζει να μπω σε λεπτομέρειες μετά από τόσα χρόνια. Να είναι καλά».

Με αφορμή την επιστροφή του Fame Story η ίδια ανέφερε πως: «Δεν θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω σε μουσικό ριάλιτι. Δεν θα μπορούσα να πήγαινα ως δασκάλα γιατί δάσκαλοι είναι κάποιοι άλλοι και όχι εγώ».

Διαβάστε επίσης: Σοφία Δανέζη για Δημήτρη Κεχαγιά: «Δεν θα τον έκανα ούτε παρέα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ