Η Κατερίνα Δαλάκα λατρεύει την οικογένεια της και αρκετές φορές ως τώρα μας έχει δείξει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η πρώην νικήτρια του Survivor παραμένει πάντα πιστή στις προπονήσεις της, αφού ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή της.

Και μπορεί μεγάλη σημασία στη ζωή της να έχει η σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο, ωστόσο η αθλήτρια δείχνει να έχει μεγάλη αδυναμία στην 15χρονη μικρή αδερφή της, Σοφία. Με μακριά ανοιχτά καστανά μαλλιά και σαρκώδη χείλη, η Σοφία θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

Μέσα από τα social media, η Κατερίνα Δαλάκα επιδιώκει να μοιράζεται φωτογραφίες και τρυφερά στιγμιότυπα με την αδελφή της, Σοφία και η ομοιότητα τους είναι απίστευτη. Μάλιστα η Σοφία διαθέτει γαλάζια εκφραστικά μάτια.

Τον περασμένο Οκτώβριο οι δύο αδελφές πόζαραν μαζί στο Αττικό ζωολογικό πάρκο, όπου έκαναν την βόλτα τους. Στη λεζάντα έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα: «Family: where life begins and love never ends» δηλαδή «Οικογένεια: Εκεί που ξεκινά η ζωή και η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ» .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ