Στην Ελλάδα έφτασε το βράδυ της Δευτέρας 28/8 η Σοφία Χατζηπαντελή. Η influencer και fashion expert ήρθε στην Ελλάδα με αφορμή τον νέο κύκλο του Μy Style Rocks. Οι φωτογράφοι την εντόπισαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «Καλοκαίρι #Yes» και μίλησε για την είσοδό της στο My Style Rocks λέγοντας πως:

«Άκουσα τις φήμες ότι θα είμαι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks αλλά δεν ξέρω ακόμα. Έχω δει κάποια επεισόδια στο Youtube και αν με δείτε σε αυτό το πρόγραμμα, θα είναι ωραία. Αλλά και σε ένα άλλο να με δείτε, πάλι θα είναι ωραία. Πέρσι δεν έβλεπα το My Style Rocks αλλά τους τελευταίους 2-3 μήνες ξεκίνησα να το βλέπω και πλέον έχω πάθει πόρωση».

Όλα όσα είπε η Σοφία Χατζηπαντελή για τον Στέλιο Κουδουνάρη

Η Σοφία Χατζηπαντελή μπορεί να μην ήξερε πώς λεγόταν ο Στέλιος Κουδουνάρης καθώς τον αποκάλεσε «Κουδουνάκης και Κουτουνάρης» αλλά είπε πως:

«Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι Κυπραίος και ο πατέρας του κάνει παρέα με τον αδελφό του πατέρα μου. Είμαστε δηλαδή σχεδόν συγγενείς. Αν τον γνωρίσω, θα είναι ωραία».

Για την αντικατάσταση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε πως: «Είναι τόσο κούκλα, αυθεντική αλλά δεν την έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι δυναμική».

Μάλιστα, η Σοφία Χατζηπαντελή είπε για το εάν θα είναι αυστηρή με τις κοπέλες λέγοντας πως αν έχει καλή μέρα, θα είναι καλή αλλά αν έχει κακή μέρα, θα έχει και πιο αυστηρή κριτική.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Χατζηπαντελή: Ανανεωμένη και με ροκ look στην Ελλάδα – Έφτασε για τα γυρίσματα του Μy Style Rocks

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ