Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Snoop Dogg και ο συνεργάτης του επίσκοπος Don Magic Juan της επιτέθηκαν σεξουαλικά μετά από μια συναυλία το 2013. Ο Snoop Dogg αρνείται τον ισχυρισμό.

Ο Snoop Dogg μηνύεται για την υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα στο Anaheim της Καλιφόρνια το 2013, επιβεβαιώνουν οι αναφορές του TMZ.

Η ανώνυμη γυναίκα η οποία είναι ηθοποιός, μοντέλο και χορεύτρια, ανέφερε ότι αφού παρακολούθησε μια συναυλία του ράπερ στις 29 Μαΐου 2013, κακοποιήθηκε από εκείνον και τον συνεργάτη του Don «Magic» Juan.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο ΤΜΖ, ενώ η γυναίκα αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητό της εκείνο το βράδυ, το πρωί ξύπνησε στο σπίτι του Don «Magic» Juan. Αν και βρισκόταν εκεί παρά τη θέλησή της, η γυναίκα δεν κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα το ίδιο πρωί, καθώς ένιωθε εξαντλημένη.

«Οι ισχυρισμοί… για σεξουαλική επίθεση από τον Κάλβιν Μπρόουντους (γνωστός ως Snoop Dogg), είναι απλώς αβάσιμοι», είπε ένας εκπρόσωπος του Snoop Dogg σε δήλωση στο Page Six.

«Φαίνεται να είναι μέρος ενός σχεδίου για να πλουτίσει και για να εκβιάσει τον Snoop Dogg ακριβώς πριν εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl αυτής της Κυριακής», συνέχισε ο εκπρόσωπος.

«Για να είμαι σαφής, ο κ. Κάλβιν Μπρόουντους δεν είχε ποτέ καμία σεξουαλική επαφή με την ενάγουσα. Το σχέδιο είναι επαίσχυντο. Η προσπάθειά της να χρησιμοποιήσει τα δικαστήρια για να προωθήσει αυτό το σχέδιο είναι επίσης επαίσχυντη και αδικεί τα πραγματικά θύματα που αξίζουν να γίνουν πιστευτά».

Η γυναίκα, γνωστή ως Jane Doe, μηνύει τον Snoop Dogg, γνωστό και ως Κάλβιν Μπρόουντους, για παραβίαση του νόμου περί προστασίας των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και σεξουαλικής επίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ