Είναι όμορφη, λαμπερή και θέλει να μοιραστεί τα μυστικά ομορφιάς της με όλες εμάς. Η Μαύρη Χήρα των Avengers ανακοίνωσε πως έχει στα σκαριά ένα νέο beauty brand που θα είναι έτοιμο έως τις αρχές του 2022.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε στις 28 Ιουνίου με την ηθοποιό να εξηγεί: «Πριν από αρκετά χρόνια, αποφάσισα να σταματήσω τις συμφωνίες με γνωστά brands με στόχο να δημιουργήσω κάτι αληθινό για μένα. Το αποτέλεσμα είναι μια καθαρή, προσιτή προσέγγιση στην ομορφιά». Παρόλο που ακόμη δεν υπάρχουν λεπτομέρειες γύρω από το επίσημο όνομα της σειράς ή τα ακριβή προϊόντα που θα περιλαμβάνονται σε αυτή, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη σταρ. Μιλάμε για μια γυναίκα σούπερ σχετική με τη βιομηχανία της ομορφιάς, με δυνατές συνεργασίες στο ενεργητικό της: Έχει υπάρξει «μούσα» τη L’Oréal Paris ενώ ήταν και μοντέλο για το άρωμα Dolce και Gabbana, The One.

Ωστόσο, τώρα που ήρθε η ώρα να κάνει τη δική της σειρά, θέλει να «λειτουργεί ανεξάρτητα» όπως λέει και να εμπλέκεται στενά με κάθε πτυχή της εταιρείας, να δοκιμάζει τη δημιουργικότητά της και να διατηρεί το όραμά της για τη μάρκα. Για να το πετύχει αυτό η Γιόχανσον συνεργάζεται με έμπειρους επαγγελματίες και experts στον χώρο, ενώ παρουσιάζει τη μάρκα μαζί με την Κέιτ Φόστερ, από τα πιο γνωστά στελέχη ομορφιάς και μόδας στον κόσμο.

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη σειρά ομορφιάς που φέρει την υπογραφή μιας σταρ αλλά δεν παύει να δημιουργεί έναν θόρυβο (με την καλή έννοια) με χιλιάδες θαυμαστές της ηθοποιού να σχολιάζουν στο Twitter αυτή την επιχειρηματική της κίνηση. Μάλιστα ένας από τους πιο θερμούς της fans έγραψε: «Εάν υπάρχει κάποια γυναίκα με αληθινή και φυσική ομορφιά, χωρίς photoshop και χωρίς τεχνικά εφέ αυτή είναι η Γιόχανσον. Οπότε σίγουρα θα αγοράσω τα προϊόντα της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ