Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της έδωσε η Σίσσυ Φειδά. Η γνωστή interior designer μίλησε για την «ερωτική σχέση» που έχει με την 6,5 ετών κόρη της. Επίσης, παραδέχτηκε ότι ο γάμος μοιραία έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα αφού αφιερώνει πολύ χρόνο στη Διώνη.

«Έκανα το παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία και ήμουν συνειδητοποιημένη» δήλωσε η Σίσσυ Φειδά στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά εξηγώντας πως δεν είναι εύκολο να έχεις πολλαπλούς ρόλους.

«Η μητρότητα είναι δύσκολη» ανέφερε. «Οι μητέρες που δουλεύουμε νιώθουμε ενοχές, εξάντληση, αγανάκτηση» συνεχίζει δηλώνοντας πως κάνει ξανά restar για να είναι στον στόχο της.

Για τη σχέση της με τη Διώνη είπε: «Η σχέση μας είναι οριακά “ερωτική”. Μην παρεξηγηθώ, εκτός από το ότι της έχω πολύ μεγάλο έρωτα -είναι ο έρωτάς μου- έχουμε μια επικοινωνία, κατανόηση. Βέβαια είναι παιδί, με φτάνει στα όρια της τρέλας και μετά από πέντε λεπτά είμαστε στο να αγαπηθούμε».

Ο σύζυγός της, Γιώργος Ανδρίτσος δουλεύει περισσότερες ώρες οπότε αυτά που κάνει όταν τη βλέπει είναι πιο έντονα. Δεν παρέλειψε όμως να σχολιάσει και το πώς έχει αλλάξει ο γάμος της με τον ερχομό του παιδιού.

«Έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πρώτα από όλα είναι το παιδί» αναφέρει χαρακτηριστικά η Σίσσυ Φειδά. «Κι αυτό θέλει δουλειά. Προσπαθείς να το κρατήσεις σε ένα επίπεδο ώστε να μην έχεις μεγάλες αλλαγές από πριν» συνεχίζει. Παρόλα αυτά προσπαθούν όσο μπορούν να περνούν και χρόνο ως ζευγάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ