Η Σίσσυ Χρηστίδου χαίρεται τα καλοκαίρια της σαν παιδί. Φροντίζει να κάνει διακοπές σε διαφορετικά μέρη ενώ έχει και εκείνα που πάντα επιστρέφει. Για τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου κράτησε τη Χαλκιδική.

Η παρουσιάστρια του Mega έχει πάντα στο καλοκαιρινό πρόγραμμά της μια στάση σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά θέρετρα της περιοχής. Μαζί της έχει και τους δύο γιους της, Φίλιππο και Μιχαήλ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε το μέρος που επιστρέφει πάντα τα καλοκαίρια με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στις φωτογραφίες στο Instagram της μπορούμε να διακρίνουμε τον τρόπο που επέλεξε να περάσει τις αυγουστιάτικες μέρες της.

Εκτός από τα παιχνίδια με τους γιους της στην πισίνα και τις βουτιές στις παραλίες της Χαλκιδικής, η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι» χαλαρώνει διαβάζοντας βιβλία. Το τελευταίο που έπεσε στα χέρια της είναι το «Δώρο» του Στέφανου Ξενάκη σε αγγλική μετάφραση.

Πριν από τη Χαλκιδική είχε περάσει ένα μεγάλο μέρος των διακοπών της στη Σαμοθράκη μαζί με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ