Το Ράλι Ακρόπολις, το εορταστικό 4ήμερο για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκίνησε την Πέμπτη το βράδυ από το ΟΑΚΑ. Το Ολυμπιακό Στάδιο μετατράπηκε σε πίστα αγώνων και φιλοξένησε τους κορυφαίους οδηγούς ράλι, οι οποίοι ξεσήκωσαν κατά τη διάρκεια των αγώνων τους τους 60.000 και πλέον θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν και η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης παρακολουθώντας από κοντά τους αγώνες. Μαζί τους φυσικά οι δύο γιοι τους Μιχαήλ Άγγελος και Φίλιππος Μιχαήλ οι οποίοι ενθουσιάστηκαν το υπερθέαμα.

Η παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama έχουν ως προτεραιότητα τα δυο τους παιδιά και κάνουν συχνά δραστηριότητες όλοι μαζί, αλλά και ταξίδια ακόμα και στο εξωτερικό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Σίσσυ Χρηστίδου είχε εξομολογηθεί για την επίγευση του διαζυγίου της με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου.

Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ