Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τα παιδιά της, τα επαγγελματικά αλλά και την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» συγκινήθηκε βλέποντας το αφιερωματικό βίντεο που της ετοίμασαν οι δημοσιογράφοι της «Ελένης» και είπε πως: «Δεν είναι η δύναμη που έχω αλλά υπομονή, δεν ξερω αν ειναι καλο. Δεν ήμουν δυνατή ποτέ, ήμουν η ήρεμη δύναμη. Άλλαξα μέσα στα χρόνια, είμαι δυναμική στη δουλειά, δεν είχα θάρρος στη γνώμη μου αλλά για τα παιδιά μου το έκανα και τότε ξεκίνησε να αλλάζει. Ήμουν διατεθημένη να φύγω από την τηλεόραση μετά το “Πρωινό Αντ1” γιατί ένιωσα ότι “έφαγα” πολύ ξύλο. Μετά τη τηλεόραση έχτισα την εταιρεία μου από το μηδέν. Μέχρι που ήρθε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και της είπα να κάνω πρωινό Σαββατοκύριακο. Με καλούσαν πάντα για δουλειά και πήγαινα. Με βολεύει το Σαββατοκύριακο και επαγγελματικά, όχι μόνο με τα παιδιά. Έχεις μεγαλύτερη πολυτέλεια το Σαββατοκύριακο να λειτουργείς λιγότερο ανταγωνιστικά. Είναι σημαντικό να μην χάσεις το θέμα όταν έχεις καθημερινή εκπομπή. Την επιτυχία του Σαββατοκύριακου, δεν την βρίσκεις στο καθημερινό. Με ζορίζει να ακούγονται πράγματα για τα προσωπικά μου. Προσπαθώ να είμαι προσεκτική και εγώ».

Για τον θάνατο της μητέρα της αλλά και το διαζύγιο

«Η ψυχή μου το ξέρει πως τα κατάφερα. Πήρα μια απόφαση που θέλει ενσυναίσθηση και δύναμη και αυτή την απόφαση την πήρα εδώ και καιρό.  Η ασθένεια της μητέρας μου με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα σαν να ήταν λιγότερο βαριά από ό,τι θα τα αντιμετώπιζα αν δεν υπήρχε αυτό. Mε βοήθησε να γίνω πιο διεκπεραιωτική, αφοσιώθηκα στη μαμά μου. Συνέβαιναν πολλά εκείνη την περίοδο αλλά το επίκεντρο μου ήταν η μητέρα μου. Ήξερα ότι θα γίνει. Μπορεί να φαίνεται ότι δεν σκέφτομαι τις αντιδράσεις μου, έχω κάνει πολλή υπομονή εδώ και πολλά χρόνια. όταν γίνει αυτό το “κλικ” δεν υπάρχει γυρισμός.

Το διαζύγιο το διαχειρίστηκα σαν μητέρα. Στο δικό μου μυαλό θεωρούσα πως όλα είναι προφανή. Δεν με νοιάζει τι θα σκεφτεί ο καθένας, με νοιάζουν μόνο τα παιδιά μου. Η μητέρα μου ήταν μια πολύ καλή μαμά και ήθελα να γίνω σαν και εκείνη. Η πρώτη μου φύση εκείνη είναι. Πιο πολλές ενοχές έχω για την δουλειά που την αφήνω πίσω παρά για τα παιδιά μου».

Για τα παιδιά της

«Είμαι αόρατη για τον μεγάλο γιο μου αλλά το διαχειρίζομαι με τον ψυχολόγο μου. Κάποτε ήμουν πιο αυστηρή. Επειδή μιλάω πολύ με τα παιδιά μου, δίνω την ευκαιρία να μου αλλάξουν τη γνώμη. Πολλές φορές με έχουν πείσει να αλλάξω γνώμη».

Για την προσωπική της ζωή

«Η τηλεόραση πάντα μου άρεσε. Δεν φοβήθηκα που κάνω και ενημέρωση στην εκπομπή. Έχω κλειδωμένο στο μυαλό μου ένα κουτάκι που αφορούν τα προσωπικά μου. Έχω πολύ ψηλά τον πήχη γιατί οι γονείς μου μέχρι το τέλος περπατούσαν χεράκι χεράκι. Έμεινε μαζί με την μητέρα μου δύο χρόνια στο νοσοκομείο. Έχω παραιτηθεί, δεν υπάρχει πια αυτό. Ακόμα δεν εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Θέλει δουλειά. Αισθάνομαι για τους ανθρώπους ότι όλοι είναι καλοί, ότι κανένας δεν θα σε κοροϊδέψει. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο καχύποπτοι από εμένα, τους εμπιστεύομαι όλους μέχρι να μου αποδείξουν το αντίθετο. Δεν θέλω να χάσω την πίστη μου στους ανθρώπους. Κάνω φίλους ακόμη και τώρα. Δεν έχασα κοντινούς μου ανθρώπους.

Όταν έχασα την μητέρα μου, ήταν δίπλα μου και ο Γιάννης, ο αδερφός μου. Εκείνη τη στιγμή που συνέβη, ήταν ήρεμη στιγμή και ήμασταν αγκαλιά της. Κοίταξα γύρω μου και είπα ότι στέκομαι, με έκανε να νιώσω δυνατή εκείνη τη στιγμή. Επειδή είχα περάσει πολύ πόνο προηγουμένως και σταμάτησε να πονά και εκείνη, ήταν μια μαγική στιγμή παρόλο που ήταν τραγική. Κάναμε 2 ώρες να φωνάξουμε τους γιατρούς. Την ώρα που θες να πεις πράγματα σε έναν άνθρωπο, είναι σημαντικό να το κάνεις και της τα έχω πει όλα. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο στη ζωή μας και αυτό θέλω να μάθω και στα παιδιά μου. Μπορεί να τα ξέρουμε αλλά καλό είναι να τα λέμε γιατί κάποια πράγματα δεν είναι αυτονόητα. Χαμογελάμε και πάλι».

Η Ελένη Μενεγάκη όταν καλωσόρισε στο πλατό τη Σίσσυ Χρηστίδου εντυπωσιάστηκε με την εμφάνισή της λέγοντας ότι: «Θα ήθελα να κάνω μία αγκαλιά σε αυτό το κορίτσι, το οποίο θα είναι πάντα κορίτσι παρότι είναι μέσα στην τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια. Έχει κάνει μία τεράστια διαδρομή. Να σηκωθείς. Καλώς ήρθες Σίσσυ μου, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω και τόσο καλά και τόσο όμορφη. Και να σου πω και κάτι, δεν είμαι σίγουρη ότι σε είχα δει ποτέ μου άβαφτη. Έχεις πολύ ωραίο δέρμα και πρόσωπο. Το πρόσωπό σου το λέγαμε πάντα, το δέρμα σου δεν το είχα δει ποτέ έτσι από κοντά. Φτου σου. Αν και θα περίμενε κανείς να πω πρώτα, ρε Σίσσυ αδυνάτισες πάρα πολύ! Τι ανανέωση σούπερ σε όλα είναι αυτή; Όλα είναι τόσο καλά; Όσο δείχνει η εμφάνισή σου;»

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της – Το ιδιαίτερο μήνυμα στο μενταγιόν που επέλεξε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ