Αντικείμενο συζήτησης σε εκπομπές έχει γίνει το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη στο οποίο ο καλλιτέχνης ζητά από τους δημοσιογράφους να μην στείλουν συνεργεία να καλύψουν τον γάμο του. Το ιερό μυστήριο θα γίνει απόψε στην Αίγινα παρουσία αγαπημένων φίλων του ζευγαριού.

Αρκετά πρόσωπα της τηλεόρασης ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις του ενώ άλλοι υποστήριξαν την επιθυμία του να κρατήσει τη σημαντική αυτή ημέρα ιδιωτική.

Το Σάββατο, η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της είπε ότι δεν πρόκειται να καλύψει τον γάμο του τραγουδιστή. Μάλιστα εξήγησε πως άδικα γίνεται τόσες ημέρες ντόρος από τις εκπομπές.

«Εγώ πιστεύω ότι λέει ακριβώς αυτό που θέλει να πει με τον δικό του τρόπο. Θα μπορούσαν να λείπουν κάποιοι χαρακτηρισμοί, που αδικούν τους δημοσιογράφους αλλά επειδή βάζει το κάποιοι αναφέρεται σε συγκεκριμένους. Δεν θα παίξουμε τον γάμο. Μόνο ότι ανεβάσουν οι καλεσμένοι στα δικά τους social» ξεκαθάρισε η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι».

Δείτε το απόσπασμα:

Και η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Προφανώς δεν θα στείλουμε κάμερα, εννοείται είχαμε κλείσει τα εισιτήρια αλλά αυτό μπορεί να τύχει. Το θέμα είναι ότι ο ίδιος λέει ότι αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι θα έρθουν και να μην σεβαστείτε αυτό  Γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να μην πάμε; Γιατί μας είναι τόσο δύσκολο και το συζητάμε όλη τη βδομάδα. Άσχετα με τον Πάνο, όποιος και να ήταν».

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ