Έπειτα από 25 χρόνια γάμου, η Τζένιφερ Φλάβιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου Σιλβέστερ Σταλόνε. Η είδηση προέκυψε λίγες ημέρες αφότου ο σταρ του Χόλιγουντ εντοπίστηκε να έχει καλύψει το τατουάζ που είχε στο μπράτσο του και αντί για τη σύζυγό του απεικονιζόταν πια ο σκύλος του Ρόκι.

Μετά την είδηση ότι το ζευγάρι χωρίζει πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνα ήθελε να πάρει ένα ροτβάιλερ για την προστασία της οικογένειας, αλλά η Τζένιφερ δεν ήθελε σκύλο. Επίσης πρόσθεταν ότι αυτό πυροδότησε μια λογομαχία που έφερε στο φως άλλα ζητήματα που οδήγησαν στην την Φλέιβιν να ζητήσει διαζύγιο.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε απαντά στο TMZ ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπήρχαν προβλήματα σχετικά με τον τρόπο φροντίδας του σκύλου, δεδομένου ότι ταξιδεύουν συνεχώς με σπίτια στο L.A. και το Παλμ Μπιτς, και συχνά βρίσκεται μακριά λόγω των γυρισμάτων αλλά προσθέτει: «Δεν τελειώσαμε τη σχέση μας για τόσο ασήμαντους λόγους».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Απλώς τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους. Τρέφω τον υψηλότερο σεβασμό για την Τζένιφερ. Πάντα θα την αγαπώ. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ».

Παράλληλα, ο Σταλόνε απαντά και για το τατουάζ της Τζένιφερ που κάλυψε στο χέρι του. Ο ίδιος αναφέρει ότι είχε το τατουάζ της Τζένιφερ 14 χρόνια και ήθελε να το φρεσκάρει, αλλά χάλασε και ο σκύλος ήταν απλά μια διόρθωση χωρίς κακή πρόθεση. Όπως λέει, έχει ακόμα ένα μεγάλο τατουάζ με τη Τζένιφερ Φλέιβιν στην πλάτη του.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Σιλβέστερ Σταλόνε και η 54χρονη Τζένιφερ Φλέιβιν παντρεύτηκαν το 1997. Η σχέση τους ξεκίνησε το 1988 σε ένα εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Έχουν τρεις κόρες: την 20χρονη Σκάρλετ, την 24χρονη Σιστίν και την 25χρονη Σοφία. Ο Σταλόνε έχει ακόμα έναν γιό από τον γάμο του με τη Σάσα Ζακ. Ο μεγαλύτερος γιος του από τη Στάρλιν Ράιτ πέθανε το 2012.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ