Μια μικρή γιορτή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα διοργανώθηκε για χάρη του Νίκου Κριθαριώτη. Ο γνωστός σχεδιαστής είχε τα γενέθλία του και τα γιόρτασε με τη σύζυγό του, Ναστάζια Δαρίβα και τα δυο παιδιά τους: τον 3χρονο Δημήτρη και τη 10 μηνών κόρη τους. Στο πάρτι για τα γενέθλια του Νίκου Κριθαριώτη βρέθηκαν λίγα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η αδελφή του, Σίλια Κριθαριώτη μαζί με την οικογένειά της ήταν φυσικά στη γιορτή που έγινε για τον Νίκο Κριθαριώτη και ανέβασε ένα video στο Instagram Story της.

Σε αυτό ο Νίκος Κριθαριώτης σβήνει το κεράκι στην τούρτα του μαζί με τον γιο του, Δημήτρη. Μαζί τους και η Ναστάζια Δαρίβα με την κόρη τους που προσπαθεί να πιάσει την τούρτα.

Δείτε το Video της Σίλιας Κριθαριώτη από το event:

Ο γνωστός σχεδιαστής έκλεισε τα 51 του χρόνια, όπως είναι γραμμένο και στο πανί του ιστιοπλοϊκού που είναι πάνω στην 3D τούρτα του.

«Χαρούμενα γενέθλια στον καλύτερο μπαμπά και σύζυγο του κόσμου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ευχή στην τούρτα του.

Η τούρτα για τα γενέθλια του Νίκου Κριθαριώτη.

Ο γάμος και τα δυο παιδιά

Ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα παντρεύτηκα τον Αύγουστο του 2019 στη Μύκονο, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Φυσικά το νυφικό ήταν διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη.

Λίγους μήνες νωρίτερα το ζευγάρι είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδί, τον Δημήτρη, που βαφτίστηκε έναν χρόνο μετά.

Τον Ιούλιο του 2021, οι δυο τους απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, την κόρη τους που είναι η μικρή πρωταγωνίστρια του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ