Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης νοσηλεύτηκε, η Σίλια Κριθαριώτη, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στα social media.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας ενημέρωσε τους followers της με ένα βίντεο όπου βλέπουμε τις στιγμές που πέρασε μέσα στην κλινική με την ίδια να μην δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι έχει συμβεί.

Η Σάσα Σταμάτη η οποία είναι καλή φίλη της διάσημης σχεδιάστριας ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πολλοί έλεγαν πως έκανε πλαστική επέμβαση, κάτι που τόσο η Σίλια Κριθαριώτη το διαψεύδει όσο και η δημοσιογράφος.

Η Σάσα Σταμάτη ανέφερε στην On time ότι η Σίλια Κριθαριώτη πραγματοποίησε μια επέμβαση στο πόδι της και ότι το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται, ειδικεύεται στην ορθοπεδική χειρουργική και τη θεραπεία ρευματολογικών παθήσεων.

Η δημοσιογράφος για να δείξει την ενόχλησή της στις λανθασμένες πληροφορίες που έχουν βγει για την σχεδιάστρια, ανέβασε story λέγοντας πως: «Η Σίλια Κριθαριώτη δεν πήγε στην Αμερική για πλαστικές επεμβάσεις όπως κάποιοι διαρρέουν γιατί δεν τις έχει ανάγκη. Η γυναίκα έκανε σοβαρή επέμβαση στο γόνατό της».

Διαβάστε επίσης: Σίλια Κριθαριώτη: Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης – Βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ