Την Τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση με αφορμή τη νέα συνεργασία του οίκου Celia Kritharioti με τον πολυεθνικό όμιλο επιχειρήσεων Samsung. Εκεί βρέθηκαν δεκάδες κάμερες. Το λαμπερό event πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στο ατελιέ του οίκου στην Πλάκα.

Η Σίλια Κριθαριώτη και ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος μίλησαν στους δημοσιογράφους. Η σχεδιάστρια τόνισε για το νέο της project πως στόχος της είναι να ενώσει τη μόδα και την τέχνη με την τεχνολογία. Μάλιστα, σε ερώτηση που αφορούσε τις διεθνείς σταρ που επιλέγουν δημιουργίες της εξήγησε: «Όταν ξέρω ότι γυναίκες έχουν την επιλογή να φορέσουν οποιοδήποτε σχεδιαστή στον κόσμο και επιλέγουν ένα δικό μου ρούχο αισθάνομαι πολύ υπερήφανη. Ακούγονται πάρα πολλά. Δεν έχω πληρώσει ούτε ένα ευρώ παρά μόνο το courier για να στείλω τα ρούχα μου για τα fittinsg. Στεναχωριέμαι γιατί όταν ακούω παράλογα πράγματα, ότι έδωσε ο άντρας μου ένα εκατομμύριο στην Μπιγιονσέ, ας μάθουν όλοι ότι δεν έχω ούτε ένα ατελιέ στο Παρίσι, ούτε στο Λονδίνο ούτε στη Νέα Υόρκη, όλα τα κάνω μόνη μου».

Σε σχετική ερώτηση μάλιστα, η δημιουργός θυμήθηκε το καλύτερο κομπλιμέντο που έλαβε από την Τζένιφερ Λόπεζ: «Όταν είδε ένα κέντημα από κοντά μου είπε “δεν έχω ξαναδεί τόση φίνα δουλειά εδώ και πολύ καιρό. Τα κεντήματά μας όλα τα δημιουργούν ελληνικά και ευρωπαϊκά χέρια. Δεν τα δίνουμε στην Ανατολή για οικονομία.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ