Μπορεί στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ να την παρακολουθούμε πάντα ντυμένη με αυστηρά κοστούμια ωστόσο στην καθημερινότητά της, η Σία Κοσιώνη είναι μια γυναίκα που αγαπά το ανεπιτήδευτο look, ενώ χαίρεται με τα απλά πράγματα, από μικρές στιγμές που της δίνουν χαρά.

Αυτό, άλλωστε, το βλέπουμε από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Απλά ντυμένη, συνήθως χωρίς ίχνος μακιγιάζ μας χαρίζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους Δήμο.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Σία Κοσιώνη ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από τον κήπου που έχει φτιάξει στο σπίτι της.

Η δημοσιογράφος φαίνεται πως ακολουθεί την αγαπημένη ασχολία πολλών διάσημων, όπως του Σάκη Ρουβά αλλά και της Βίκυς Βολιώτη μεταξύ άλλων, που έχουν στήσει έναν μικρό κήπο στο σπίτι τους.

Η Σία Κοσιώνη, μάλιστα έγραψε με ενθουσιασμό ποζάροντας με αμακιγιάριστη, με ένα απλό T-shirτ: «Μποστάνι στην πόλη; Ε ναι λοιπόν! Μια μικρή μεγάλη απόφαση που αξίζει να πάρεις! Γιατί, μποστάνι στην πόλη σημαίνει ομορφότερη πόλη, ομορφότερες πολυκατοικίες, καθαρά και δωρεάν λαχανικά, καλύτερη ψυχολογία, χαρά και μάθηση για τα παιδιά. Τολμήστε το στο μπαλκόνι και στην ταράτσα σας. Εγώ το έκανα και μας έχει δώσει μεγάλη χαρά. Και εκτός από χαρά και κάμποσες φράουλες ως τώρα!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ