Η Σία Κοσιώνη πέρασε ένα ήρεμο καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά της και είναι πιο έτοιμη από ποτέ να ξεκινήσει η νέα σεζόν στο ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού του Φαλήρου, επιστρέφει δυναμικά και αποχαιρέτησε το καλοκαίρι μέσα από ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας: «Σήμερα κλείνει το βιβλίο των φετινών διακοπών γεμάτο όμορφους τόπους και ανθρώπους. Πλήρης και ευγνώμων επιστρέφω πιο δυνατή στο πόστο μου. Θα σας βρω ξανα στην ώρα μας!»

Στη φωτογραφία βλέπουμε τόσο την ίδια όσο και τον γιο της, Δήμο να βρίσκονται στη παραλία και να χαιρετάνε το καλοκαίρι που φεύγει.

Η Σία Κοσιώνη φροντίζει να περνά πολλές στιγμές μαζί με τον Δήμο Μπακογιάννη παρόλο που βρίσκεται πολλές ώρες στον επαγγελματικό της χώρο.

Όσα είχε πει ο Κώστας Μπακογιάννης για την Σία Κοσιώνη

Ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με την Σία Κοσιώνη είναι περίπου 10 χρόνια μαζί ενώ προσπαθούν και οι δυο να κρατούν χαμηλούς τόνους: «Η Σία Κοσιώνη είναι ένας άγγελος! Ήρθε στη ζωή μας –και λέω «μας» γιατί αναφέρομαι και στα μεγαλύτερα παιδιά μου-, πολύ γρήγορα δημιουργήσαμε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη. Κάποιος τρίτος μπορεί να πει ότι αυτή δεν είναι μία ορθόδοξη οικογένεια. Είμαστε τρομερά υπερήφανοι για τον δικό μας μικρόκοσμο, στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα καλά και στα κακά. Είναι κλασική Ελληνίδα μαμά, χτίζει αφηγήματα με πρωταγωνιστή τον Δήμο».

Διαβάστε επίσης: Σία Κοσιώνη: Η έκπληξη στη δουλειά από τον γιο της και το αστείο σχόλιο που έκανε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ