Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σάββας Μπούμπουρας είναι δύο διαφορετικοί τηλεοπτικοί χαρακτήρες που από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα δούμε να κάθονται στο πάνελ την  Ελένης Μενεγακή και θα δώσουν μάχη για το ποιος θα είναι ο καλύτερος. Δυο παρουσιαστές που έχουν δοκιμαστεί σε αρκετά project και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Η Ελένη ευελπιστεί πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Με ένα συναινετικό διαζύγιο από τον ΑΝΤ1, όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρεθεί στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Μια συνεργασία που χρόνια και οι δυο ήθελαν πολύ. Ο Δημήτρης  έχει διανύσει χιλιόμετρα τηλεοπτικού αέρα με αποτέλεσμα οι προτάσεις κάθε χρόνο να τον κάνουν να είναι περιζήτητος στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο για τον ρόλο του “πανελίστα”. Ο καυστικός του λόγος, το χιούμορ και ο τηλεοπτικός χαρακτήρας, που χρόνια τώρα έχει δημιουργήσει, δεν περνά απαρατήρητος. Με την Ελένη Μενεγάκη η χημεία τους  όσες φορές συναντήθηκαν μπροστά στον τηλεοπτικό αέρα όταν εκείνος πήγαινε καλεσμένος στις εκπομπές της, ήταν σαν να γνωρίζονται χρόνια, εκείνο που μένει τώρα είναι να δούμε όταν θα γίνουν συνεργάτες αν η χημεία τους θα περάσει και στους τηλεθεατές.

Ο Σάββας Πούμπουρας, θα είναι το αντίπαλο δέος του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο πρώην παρουσιαστής του Αντ1 έχει στο βιογραφικό του “ένσημα” από χιουμοριστικές και ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και ριαλιτι όπως το Nomad. Στα συν του, εκτός από το χιούμορ και τα γρήγορα αντανακλαστικά του στον τηλεοπτικό αέρα -κάτι που η Ελένη αγαπά να βλέπει στους συνεργάτες της-, είναι ότι  μαγειρεύει. Αυτό του το προσόν θα απολαύσουμε και στην κουζίνα της Ελένης Μενεγάκη την επόμενη σεζόν. Η Ελένη στο πρόσωπο του Σάββα Πούμπουρα βρήκε τον γοητευτικό μπαμπά που ευελπιστεί πως θα αγαπήσουν ακόμη περισσότερο οι τηλεθεατές και ειδικά οι γυναίκες. Μάλιστα από τις τηλεοπτικές τους συναντήσεις φαίνεται πως ταιριάζουν πολύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ