Μια αποκάλυψη έκανε ο Σάββας Γκέντσογλου για την προσωπική του ζωή λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Καθώς ξαναβρίσκει σιγά σιγά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς του μίλησε για τα όσα έζησε στο reality επιβίωσης, αποκαλύπτοντας ότι είχε και ένα φλερτ το οποίο δεν άφησε να εξελιχθεί σκεπτόμενος τον γιο του που θα τον έβλεπε.

«Περίμενα να χαρεί ο γιος μου με την επιστροφή μου, αλλά δεν χάρηκε γιατί ήθελε να καθίσω κι άλλο στο παιχνίδι. Χαίρομαι πολύ που τον έκανα υπερήφανο γιατί με είδε και με χάρηκε. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχω από όλο αυτό το παιχνίδι, είναι ότι ο γιος μου είναι χαρούμενος για τον μπαμπά του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάββας Γκέντσογλου.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή δήλωσε: «Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή, μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια κόρη, αλλά πρέπει πρώτα να βρω γυναίκα». Αμέσως μετά αποκάλυψε: «Υπήρξε φλερτ μέσα στο παιχνίδι, αλλά τελείωσε. Γι’ αυτό ευθύνομαι εγώ, γιατί γνώριζα ότι βλέπει ο γιος μου οπότε δεν θα ήθελα να παρουσιαστεί κάτι και να το δει. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί κάτι όταν τελειώσει το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: Σάββας Γκέντσογλου: Βόλτα με την Αγγελική Ηλιάδη και τον γιο τους στη Γλυφάδα πριν από το Survivor

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ