Ο Σάββας Γκέντσογλου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της αγαπημένης του, Κίκα Τσέκου. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με την επιχειρηματία και πρώην συγκάτοικο της Ιωάννας Τούνη.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα τρυφερό τους στιγμιότυπο. Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη σύντροφό του, Κίκα Τσέκου.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία της δίνει και ένα τρυφερό φιλί. «Μια» έγραψε ο Σάββας Γκέντσογλου και πρόσθεσε μια μαύρη καρδιά.

Η νέα του σύντροφος είναι η Κίκα Τσέκου. Πρόκειται για μια γυναίκα που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας. Ο ποδοσφαιριστής εδώ και λίγους μήνες έχει σχέση με την όμορφη επιχειρηματία. Η αποκάλυψη ήρθε μέσω Instagram όταν ο ποδοσφαιριστής ανέβασε τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του.

Ο Σάββας Γκέντσογλου έχει προχωρήσει τη ζωή του, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη. Μπορεί ο Σάββας Γκέντσογλου και η τραγουδίστρια να έχουν πάρει χωριστούς δρόμους, ωστόσο δεν σταμάτησαν ποτέ να επικοινωνούν αφού τους συνδέει ο καρπός του έρωτά τους, Βασίλης.

Στις αρχές του 2019 το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Από την πρώτη στιγμή, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής προσπάθησαν να κρατήσουν άψογες σχέσεις για χάρη του.

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου κατά τη διάρκεια της καραντίνας το 2020, αναγκάστηκαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, περνώντας μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο με τον κορονοϊό: «Ερχόμενος από την άδειά στη Σαουδική Αραβία, τον βρήκε η καραντίνα εδώ, οπότε είμαστε όλοι μαζί. Ούτως ή άλλως είμαστε οικογένεια. Δεν είμαστε ξανά μαζί. Αναγκαστικά τον βρήκε η καραντίνα εδώ, μείναμε μαζί και ήταν και πολύ καλύτερα γιατί είχαν παρέα τα παιδιά και ήταν πολύ πιο εύκολο», είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο Happy Day.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ