Ο Σάββας Γκέντσογλου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Θεσσαλονικιάς, Κίκας Τσέκου, η οποία δραστηριοποιείται στην συμπρωτεύουσα. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με την επιχειρηματία και πρώην συγκάτοικο της Ιωάννας Τούνη.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα τρυφερό τους στιγμιότυπο. Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο βρίσκεται στο κρεβάτι μαζί με τη σύντροφό του, ενώ εκείνος είχε αναλάβει χρέη κομμωτή και της στεγνώνει τα μαλλιά με το πιστολάκι.

Η νέα του σύντροφος είναι μια γυναίκα που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας. Ο ποδοσφαιριστής εδώ και λίγους μήνες έχει σχέση με την όμορφη επιχειρηματία. Η αποκάλυψη ήρθε μέσω Instagram όταν ο ποδοσφαιριστής ανέβασε τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του.

Ο Σάββας Γκέντσογλου έχει προχωρήσει τη ζωή του, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη. Μπορεί ο Σάββας Γκέντσογλου και η τραγουδίστρια να έχουν πάρει χωριστούς δρόμους, ωστόσο δεν σταμάτησαν ποτέ να επικοινωνούν αφού τους συνδέει ο καρπός του έρωτά τους, Βασίλης.

Στις αρχές του 2019 το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Από την πρώτη στιγμή, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής προσπάθησαν να κρατήσουν άψογες σχέσεις για χάρη του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ