Είναι ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια του J2US και φαίνεται πως η χημεία τους είναι πολύ δυνατή. Ο λόγος για τη Σάσα Σταμάτη και τον Θέμη Αδαμαντίδη που συγκίνησαν στο 3ο live του J2US. Η δημοσιογράφος αφιέρωσε το τραγούδι τους στον πατέρα της που έφυγε πριν από λίγο καιρό από τη ζωή και ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά.

Λίγο πριν από το 3ο live του J2US, μάλιστα, ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε πρεμιέρα για τη χειμερινή σεζόν στο Εμπατή – North Live Stage μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή. Και φυσικά η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε εκεί για να τον στηρίξει και να σιγοτραγουδήσει με τα αγαπημένα της κομμάτια.

Η Σάσα επέλεξε για τη βραδινή έξοδό της ένα μίνι μαύρο φόρεμα με λευκές λεπτομέρειες. Το σύνολό της ήταν Juicy Couture από την προσωπική της συλλογή το οποίο και συνδύασε με off white loafers. Ακόμη, η Σάσα επέλεξε και τσάντα στην ίδια απόχρωση του οίκου Gucci.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η makeup artist Έλενα Δερμετζόγλου και τα μαλλιά της, ο hairstylist Χρήστος Μιχαηλίδης.

Μετά το πρώτο πρόγραμμα, η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε με τον Θέμη Αδαμαντίδη που είναι το έτερον ήμισύ της στο J2US και την έχει στηρίξει πολύ στις εμφανίσεις της στο μουσικό σόου, αλλά και με τον Λευτέρη Πανταζή.

Φωτογραφίες: NDP – Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ