Η Σάσα Μπάστα και η Αγγελική Ηλιάδη πριν από τη «Φάρμα» είχαν τυπικές σχέσεις. Ωστόσο μέσα στο reality του ΑΝΤ1 είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και πλέον συνεργάζονται και σε νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

«Η Αγγελική είναι το δώρο μου. Είχαμε τυπικές σχέσεις πριν από τη «Φάρμα». Ή θα πλακωνόμασταν ή θα κολλούσαμε. Είμαστε τόσο ίδιες που ή θα πλακωνόμασταν ή θα τα βρίσκαμε», ανέφερε για τη φιλία που ανέπτυξαν πολύ σύντομα μέσα στο παιχνίδι. Επιπλέον σχολίασε αναφορικά με τις φορές που αποχώρησαν και ξαναμπήκαν στη «Φάρμα»: «Με την Αγγελική καταντήσαμε λίγο μεξικάνικο σίριαλ».

Μέσα στο reality η Σάσα έφερε κοντά με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη την Αγγελική Ηλιάδη και όπως είπε στον Νίκο Μουτσινά θα είναι δίπλα τους αν κάνουν το επόμενο βήμα, ενώ θα ήθελε όταν κάνει δεύτερο παιδί να της το βαφτίσει η τραγουδίστρια.

«Ο Γρηγόρης με την Αγγελική είναι ακόμα μαζί. Εγώ έκανα το κονέ. Όταν θα κάνω δεύτερο παιδί έχω κλείσει ήδη νονά, είναι η Αγγελική και θέλω να βάλει όλο το λάδι», ανέφερε συγκεκριμένα στην εκπομπή.

Αυτή η σχέση είναι αμφίδρομη καθώς και η Αγγελική Ηλιάδη είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The 2night show ότι με τη Σάσα Μπάστα είναι «σαν αδελφές». «Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα. Εκτίμησα το γεγονός ότι ήταν ειλικρινέστατη και αυτό την ξεχώρισε από όλους τους άλλους.»

Η Σάσα Μπάστα παντρεύτηκε το 2018 τον επιχειρηματία Δημήτρη Κουσαθανά. Μαζί έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, τη μικρή Ειρήνη – Αλεξάνδρα η οποία είναι σήμερα περίπου 3 ετών. Όσο για την Αγγελική Ηλιάδη, ο έρωτας για εκείνη μετά τη συμμετοχή της στη «Φάρμα» ακούει στο όνομα Γρηγόρης Ανασταδιάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ