Για μακροχρόνια διαμάχη της Σαρλίζ Θέρον με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, Τομ Χάρντι, μιλούν τα δημοσιεύματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η σχέση που είχαν στα γυρίσματα του Mad Max: Fury Road, οι δυο σταρ σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται συνεργάτες τους ήταν αρκετά έντονη.

Η κασκαντέρ Νατάσα Χόπκινς ανέφερε πώς η Σαρλίζ Θέρον δεν ήθελε να χάνει χρόνο στα γυρίσματα, καθώς ήταν νέα μητέρα και προσπαθούσε να εξισορροπήσει τον χρόνο της στα γυρίσματα με την ανατροφή των παιδιών ενώ ο χειριστής κάμερας Μαρκ Γκέλνιχτ ανέφερε πώς ο Τομ Χάρντι αργούσε συχνά στα γυρίσματα, παρά το ειδικό αίτημα της παραγωγής προς αυτόν, να είναι στην ώρα του.

Μάλιστα, περιέγραψε μία ημέρα, όπου η Σαρλίζ Θέρον έφτασε στο σετ για γύρισμα από τις 8 το πρωί, όταν και ήταν κανονισμένο, όμως ο Τομ Χάρντι εμφανίστηκε, στις 11.

Η ηθοποιός καθόταν ακίνητη σε ένα σημείο, προκειμένου να μην χαλάσουν το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Όταν όμως, ο Χάρντι έφτασε στο σετ, δεν μπορούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

«Πήγε μπροστά του και ούρλιαζε. Του έλεγε ότι δεν σέβεται τίποτα και πως δεν είναι δυνατόν να αμοίβεται με 100.000 δολάρια το κάθε λεπτό που βρίσκεται στο σετ και να κάνει τέτοια πράγματα», περιέγραψε ο καμεραμάν και τόνισε πως και ο ίδιος, αλλά και άλλα μέλη του πληρώματος συμφωνούσαν μαζί της.

Ο Τομ Χάρντι τα άκουσε και της όρμησε λέγοντας: «Τι μου είπες;». Ο Τομ Χάρντι φαινόταν αρκετά επιθετικός και η Σαρλίζ ένιωσε πραγματικά να απειλείται». Έτσι λοιπόν, έφτασε η Σαρλίζ Θέρον στο σημείο να πει, πως «θέλω κάποιον για προστασία» και πήρε έναν άνθρωπο της παραγωγής, που ήταν όλη την ώρα μαζί της.

Στα γυρίσματα βέβαια, η Σαρλίζ Θέρον είπε πως ένιωθε εντελώς «απροστάτευτη», καθώς η παραγωγή δεν έδωσε άδεια (στη «σωματοφύλακα»- παραγωγό) να είναι παρούσα στα γυρίσματα.

O Τομ Χάρνι είχε πει ότι: «Η πίεση και στους δύο μας ήταν συντριπτική κατά καιρούς. Αυτό που χρειαζόταν ήταν ένας καλύτερος, ίσως πιο έμπειρος συνεργάτης μέσα μου», παραδέχτηκε και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να πιστεύω ότι τώρα που είμαι μεγαλύτερος και πιο έμπειρος, θα μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτήν την περίσταση».

Ο Μαρκ Γκέλνιχτ σημείωσε ότι ο Τομ Χάρντι «ήταν άλλος άνθρωπος μέχρι το τέλος των γυρισμάτων». Και αυτός και η Σαρλίζ Θέρον φάνηκαν να αναθερμαίνουν την σχέση τους, αφού γύρισαν μαζί αρκετές σκηνές αργότερα: «Ο Τομ Χάρντι ήταν πολύ πιο εύκολος στην αντιμετώπιση, πολύ πιο συνεργάσιμος, πιο συμπονετικός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ