Ο θάνατος του Γουίλι Γκάροσν του τηλεοπτικού «Στάνφορντ» από τo Sex and the city, άφησε ένα μεγάλο κενό στις καρδιές όσων τον αγάπησαν και ιδιαίτρα των συνεργατών του.

Η κολλητή του, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποφάσισε να τον τιμήσει με ένα συγκινητικό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 57χρονη σταρ μετά από δύο μέρες έγραψε τη δική της αφιέρωση στον Γκάρσον, τονίζοντας στην αρχή πως το νέο για τον χαμό του «ήταν αβάσταχτο. Μερικές η σιωπή είναι μια δήλωση. Της βαρύτητας. Της οδύνης. Του μεγέθους της απώλειας μιας φιλίας 30 και ετών. Μια αληθινή φιλία που επέτρεπε μυστικά, περιπέτειες, μια κοινή επαγγελματική οικογένεια, αλήθεια, συναυλίες, ταξίδια με αυτοκίνητο, γεύματα, νυχτερινά τηλεφωνήματα, μια αμοιβαία αφοσίωση στο να είσαι γονιός και όλες τις χαρές και τις δυσκολίες που το συνοδεύουν, θριάμβους, απογοητεύσεις, φόβους, θυμούς και χρόνια που ξοδέψαμε σε γυρίσματα- κυρίως στο διαμέρισμα της Carrie- αλλά και γελώντας αργά τη νύχτα ως Stanford και Carrie αλλά και ως Willie και SJ.».

Η Πάρκερ μάλιστα σημείωσε: «Willie θα μου λείψουν τα πάντα από εσένα. Και θα θυμάμαι τις τελευταίες μας στιγμές μαζί. Θα ξαναδιαβάσω κάθε μήνυμα από τις τελευταίες μέρες και θα καταγράψω τα τελευταία μας τηλεφωνήματα. Η απώλειά σου θα είναι ένας κρατήρας που θα γεμίσω με την ευλογία αυτών των αναμνήσεων και όλες αυτές που βρίσκονται σε επεξεργασία για να αναδυθούν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ