Η διάσημη ηθοποιός, Σάνεν Ντόχερτι η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’90 Beverly Hills και αργότερα, Charmed έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση καθώς μιλά για τον καρκίνο του μαστού στο στάδιο 4 που έχει εξαπλωθεί στα οστά.

Καθώς συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία, η ηθοποιός είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να συνεχίσει να προχωρά. «Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία. Δεν έχω τελειώσει με το να αλλάζω τα πράγματα προς το καλύτερο», λέει χαμογελώντας. «Απλώς δεν τελείωσα».

Το ταξίδι που κάνει εδώ και 8 χρόνια με τον καρκίνο την οδήγησε να αναλογιστεί τη μεγάλη εικόνα της ζωής της, ένα θέμα που θα εξερευνήσει στο podcast της, Let’s Be Clear with Shannen Doherty, που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου στο iHeartRadio, όπου σκοπεύει να συζητήσει τα πάντα, από τα κυριότερα σημεία της καριέρας της και τις προηγούμενες σχέσεις μέχρι τα θέματα της υγείας της.

Μετά την αρχική της διάγνωση καρκίνου του μαστού το 2015 που μοιράστηκε για πρώτη φορά με το People, η Σάνεν Ντόχερτι έκανε μαστεκτομή και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. Τον Απρίλιο του 2017, αποκάλυψε στο Instagram ότι τα πράγματα γινόντουσαν καλύτερα. Αλλά μέχρι το 2019, ο καρκίνος επέστρεψε και ανακοίνωσε τη διάγνωσή της με μεταστατικό καρκίνο σταδίου 4 τον επόμενο χρόνο.

«Όταν ρωτάς τον εαυτό σου, “Γιατί εγώ; Γιατί έπαθα καρκίνο;” και μετά “Γιατί επανήλθε ο καρκίνος μου; Γιατί είμαι στο στάδιο 4;”, αυτό σας οδηγεί να αναζητήσετε τον μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή», εξηγεί.

Τον Ιούνιο, η Σάνεν Ντόχερτι μοιράστηκε στο Instagram ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της και ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. «Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω ζήσει σε ολόκληρη τη ζωή μου», ανέφερε.

Αυτή τη στιγμή, η ηθοποιός ελπίζει να μπει σε κλινικές καθώς αναπτύσσονται νέες θεραπείες. Αλλά περισσότερο έχει την επιθυμία να αποδείξει ότι μπορεί να εργαστεί παρά τη διάγνωση καρκίνου. Και είναι αυτή η πειθαρχία που τη βοηθά να συνεχίσει. «Οι άνθρωποι απλώς υποθέτουν ότι σημαίνει πως δεν μπορείς να περπατήσεις, δεν μπορείς να φας, δεν μπορείς να εργαστείς. Είμαστε ζωντανοί και έχουμε τόσο διαφορετική άποψη για τη ζωή. Είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να εργαστούμε, να αγκαλιάσουμε τη ζωή και να συνεχίσουμε να προχωράμε».

Διαβάστε επίσης: Σάνεν Ντόχερτι: Το «αντίο» στον Μάθιου Πέρι και η αποκάλυψη για το ερωτικό τους ραντεβού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ