Τα κορίτσια τους: Φιλίππα και Αρυάνα αποχωρίστηκαν για λίγο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης και βρέθηκαν μαζί με τους κουμπάρους τους στο Ζάππειο. Τα δυο ζευγάρια έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του Bulgari στην Ελλάδα. Ο Σάκης Τανιμανίδης μάλιστα ανέβασε και ένα video στο Instagram του και έκανε ένα σχόλιο για τη βραδινή του έξοδο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής κρατά από το χέρι «το κορίτσι του», όπως αποκαλεί τη σύζυγό του και κατευθύνεται προς το περιστύλιο του Ζαππείου, όπου έγινε και η ξεχωριστή εκδήλωση. Οι δυο τους μάλιστα περπάτησαν μαζί και στο κόκκινο χαλί που στήθηκε ειδικά για το event.

Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα, Μαρίνα Βερνίκου, Μίλτος Καμπουρίδης.

«Βραδινή έξοδος με το κορίτσι μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο video του. Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα έσπευσε να του αφήσει καρδούλες στα σχόλια, ενώ και ο Έλληνας σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας που υπογρ΄φει το φόρεμα της Χριστίνας, σχολίασε το chic ζευγάρι.

Δείτε το σχόλιο που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης για την έξοδό τους:

Λίγο νωρίτερα και η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα video στο Instagram Story της αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «φτυνόμαστε μόνοι μας».

Αυτήν την περίοδο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζουν και τις λεπτομέρειες για τη βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών τους. Η κουμπάροι τους: Μίλτος Καμπουρίδης και Μαρίνα Βερνίκου θα βαφτίσουν μάλιστα το ένα από τα δυο κορίτσια τους.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ετοιμάζει το baby bloom για τον Σεπτέμβριο και ανάμεσα στα επικρατέστερα ελληνικά νησιά που σκέφτονται είναι και η Μύκονος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy day, το Νησί των Ανέμων είναι μέσα στις επικρατέστερες επιλογές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ