Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών τους τον περασμένο Σεπτέμβρη και τότε είχε προκαλέσει εντύπωση η παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη σε αυτά. Χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο World Party και της παρεξήγησης που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους οι δυο τους εμφανίστηκαν και πάλι μαζί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στο πώς οι δύο άντρες απομακρύνθηκαν, αλλά και πώς εντέλει κάλεσε τον Γιώργο Μαυρίδη στη βάφτιση των κοριτσιών του.

«Με τον Γιώργο, προφανώς κάποια στιγμή η σχέση μας από πολύ φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δεν μαλώσαμε ποτέ. Απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες, δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός. Απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, εκείνη την εποχή συμπτωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα την Χριστίνα, έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε και τηλεφωνικά. Ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και λέω γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει; Αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός νομίζω πάρα πολύ.

Τώρα είμαστε μια χαρά. Δεν κάνουμε παρέα, αλλά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε. Είχα να τον δω χρόνια, τον είδα, τον αγκάλιασα, χάρηκα πολύ», κατέληξε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Να θυμίζουμε ότι και ο Γιώργος Μαυρίδης είχε αποκαλύψει ότι είχε καλέσει τον Σάκη Τανιμανίδη στον γάμο του, ωστόσο εκείνος δεν είχε καταφέρει να πάει λόγω προβλήματος υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ