Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Οι δύο τους έχουν πλέον γίνει οικογένεια με τις δίδυμες κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα να τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχθηκαν τα δίδυμα κορίτσια του τον Ιούνιο του 2021 και η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά. Λίγο πριν από τον ερχομό των μωρών, η γνωστή influencer είχε αποκαλύψει το άγχος και τη δυσκολία που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος. Τώρα μάλιστα που οι δίδυμες κάνουν τα πρώτα τους βήματα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδη είναι ενθουσιασμένοι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ανήμερα των 41ων γενεθλίων του παρουσιαστή, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να του κάνει την πιο γλυκιά αφιέρωση. Η ίδια μάλιστα ανακάλυψε στο κινητό της ένα βίντεο από τα παλιά. Στο βίντεο φαίνεται εκείνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη καθισμένη στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού της με τον Σάκη Τανιμανίδη να τη βοηθά να βάλει τα sneakers της.

Μια τρυφερή καθημερινή στιγμή του ζευγαριού που φανερώνει πόση αγάπη υπάρχει ανάμεσά τους. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα γράφει στο post; «Πρόσφατα μου έβγαλε το κινητό μου αυτήν την ανάμνηση… και περιγράφει όλα όσα θέλω να πω για σένα! Στήριγμα μου, πάντα εκεί, είμαι πολύ τυχερή που σε έχω! Χρόνια πολλά @sakiswp. Είσαι ο καλύτερος μου φίλος και το άλλο μου μισό»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ